Biografija

Rođen sam u Bijeljini, 1966.godine. Po kineskom horoskopu to je godina konja ali, koliki sam konj mogla je samo vaga da izmeri.

Satiru pišem preko dvadeset godina. Prve aforizme napisao sam na časovima kada smo se ubijali od dosade. Čim smo počeli da se ubijamo iz drugih razloga, počeo sam da pišem i za "Ošišani jež". Kada sam prvi put ušao u njihove prostorije, koje su se tog trenutka provetravale, i rekao: Dobar dan!, urednik, Radivoje Bojičić je uzvratio: Tebi su, Mihajloviću, naši prozori uvek otvoreni! Bio je to početak divne saradnje, mada sam mnogo kasnije naučio da letim.

U "Ošišanom ježu" sam objavio dve knjige. Prva, knjiga aforizama "Visoko dno", štampana je 2000. god., a knjiga pesama za decu "Pesma za tvoje ime", 2007. god.


Najnoviju knjigu aforizama "Pamet za poneti", objavila je izdavačka kuća „Minerva“ iz Subotice.

2001. god., na Jugoslovenskim danima humora i satire u Pljevljima, dobio sam nagradu "Mladi jež", koja se dodeljuje najtalentovanijem mladom satiričaru. Tek sad primećujem da sam u to vreme bio zaista mlad.

Duško M. Petrović me je 2005. god. uvrstio u antologiju satiričnog aforizma Republike Srpske, "Led je probijen". U ostale antologije ću ući kad budem pisao bolje ili kad ih sam budem pisao.

Zastupljen sam i u zbornicima aforizama sa aprilskih susreta u Bijeljini. Taj festival uspešno organizuje, a aforizme prikuplja i bira, Grujo Lero.

Moja prva glumačka uloga je bila kada sam, februara 2009. god., sa ježevcima, u srpskom parlamentu, glumio poslanika. A onda su se poslanici uplašili konkurencije i isterali nas napolje.

Zbog satire nisam privođen i hapšen, mada se po gornjoj fotografiji može videti šta mi je sve radilo o glavi.

Trenutno sam zaposlen u "Visokoj školi modernog biznisa" iz Beograda.
Pa niste mislili, valjda, da jedan diplomirani ekonomista, može da živi od satire.